loekken-hytteby

januar 17, 2021

Bliv sommerklar med lækkert bådudstyr

Savner du varmen, strandstemningen og duften af grillmad ligesom så mange andre? Hvis du går og venter på, at sommeren skal melde sin ankomst, så er der heldigvis ting, du kan tage dig til i mellemtiden.

Hvis du er en af de heldige, der ejer en båd, så kan du dagdrømme om, hvordan det bliver at sejle og nyde solens stråler, når det langt om længe bliver sommer. Hvis du ikke ejer en båd, så kan det være, at det er nu, du skal afprøve at være i vandet om sommeren. Her kan bådbiksen hjælpe dig, uanset om du er grønskolling eller har sejlet i mange år.

Start i det små

Hvis du aldrig har sejlet før, så er det måske lidt overvældende at kaste sig ud i, for ikke at tale om de omkostninger, der følger. Derfor kan det være en god idé at starte med noget lidt mindre, hvis du gerne vil mere ud i vandet.

Inden du går så langt som at investere i en båd, så er det en god idé først at afprøve, om det er noget for dig, at være i vandet. Måske du først og fremmest skal have en våddragt, så du kan få oplevelsen af at være i vandet, også når det er lidt koldere.

Prøv et SUP-board

SUP-boardet er meget populært, og det er en sjov og uforpligtende måde at dyrke lidt sport på, samtidig med, at du er i vandet. SUP står for ”stand up paddle”, og ordet er også meget dækkende for sporten. Helt kort sagt, så er SUP-boardet ligesom et surfboard – det er bare større, og så følger der en paddel med. Det går ud på, at man står på boardet, mens man padler fremad, så det handler meget om balance og koordination.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *