loekken-hytteby

juni 10, 2014

Boligsalg i Løkken

I Vendsyssel ligger der en by kaldet Løkken. Løkken er kendt som et attraktivt sommerhus område, hvor man ligger i solen og får en dejlig brun farve, man tager en kold dukkert i Vesterhavet og desuden er der et aktivt natteliv. Oprindeligt var Løkken et gammelt fiskerleje, der fik succes med skudehandel, dog er den største erhvervsmæssige indtægt i dag turisme. Løkken er nemlig kendt som en ferieby. Der bor kun omkring 1570 indbyggere, dog er der om sommeren mange flere tusinde. Selve byen er en del af Hjørring Kommune, og derfor også en del af Region Nordjylland.

Ligesom for eksempel Marielyst på Falster, så er størstedelen af boliger i Løkken sommerhuse, og derfor har man også her et stort antal af boligere til salg, nærmere korrekt sommerhuse til salg. Årsagen til dette er at sommerhuse generelt har en langt længere gennemsnitlig salgstid end andre typer af boliger.

Bolig salg i Løkken går i den rigtige retning

Selvom der har været problemer med at få solgt sommerhuse i Løkken, som også delvis skyldes finanskrisen, så er man snart tilbage på rette køl ifølge de seneste tal. Boligsalg i Løkken er altså på vej i den rigtige retning. For hvis man kigger på tal fra Min Bolighandel , så har de for eksempel solgt mere end 100 boliger de seneste 12 måneder, og dette betyder altså at man er på vej i den rigtige retning. Dette skyldes blandt andet også at boligejere i Løkken har fået langt flere muligheder for at sælge deres bolig. Før i tiden var det meget normalt at de kun kunne benytte muligheder som at sælge deres sommerhus igennem en ejendomsmægler med en fysisk forretning, men nu kan de altså også benytte online koncepter indenfor ejendomshandel, som for eksempel hjemmesiden som hedder Min Bolighandel – som altså også er et slags internet koncept.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *