loekken-hytteby

august 23, 2020

Er du glad for garn?

Hvis du er strikke- eller hækle entusiast, så kender du meget sandsynligt til behovet for at anskaffe sig et par nøgler mere, selvom du i forvejen har et solidt lager liggende derhjemme. Men det kan jo være, at du støder på et uimodståeligt tilbud, falder over noget super lækkert kvalitetsgarn, eller blot har en opskrift klar, der kræver en type garn, som ikke lige findes på dit lager. Der er altid masser af undskyldninger for at anskaffe sig endnu mere garn til samlingen.

Når der skal indkøbes garn i Slagelse

Ved du allerede, hvilken type garn du skal have, så er det nemt og ofte billigere at købe det fra en webbutik. Det er nemt at finde garn og garnbutik i Slagelse! Er du i stedet i tvivl om, hvilket garn, du ønsker, så kan det være rart at se og mærke det i en fysisk forretning, så du har bedre kendskab til kvalitet og farve, som selvfølgelig kan være svært at vurdere ud fra billeder på en hjemmeside. Desto mere du kender til garn jo nemmere bliver det også for dig at købe det, da du får et godt kendskab til kvaliteter.

Hvad er dit næste garnprojekt?

Listen med projekter der involverer garn vokser gerne hurtigere, end de bliver færdiggjort. Hvis du kan følge med, så hører du til en af de få. Måske skal du strikke dig en lækker sweater, eller også mangler du en lækker sommerkjole. Det kan også være at du har planer om at hækle nogle nye sofapuder, eller blot ligger inde med nogle garnrester, der fint kan laves til et par lækre og moderigtige og bæredygtige klude. Mulighederne med garn er mange, og samtidig er det dejligt meditativt, så kom du bare i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *