loekken-hytteby

juli 15, 2020

Få boligforeningen til at enes

Der er mange interesser at tage hensyn til som boligforening. Der er studerende med forældrekøb, der gerne vil spille musik til den lyse morgen, og der er gamle ægtepar, som helst ikke er, at deres bolig ændres det mindste. En ting bør boligforening såvel som lejere og ejere da dog kunne blive enige om. Der er trods alt ingen, der ønsker, at deres bolig bliver mindre værd, eller er hverken grim og beskidt.

Hvis du for engang skyld gerne vil have boligforeningen til at enes, så prøv at foreslå, at I finder noget billig ejendomsservice fra en tredjepartsudbyder. I gamle dage var det ofte således, at man ansatte for eksempel en vicevært direkte, men sådan foregår det sjældent længere. Nu bliver stort set al ejendomsservice udfør at en tredjepart, fordi det gør det langt nemmere at udskifte arbejdsstyrken, hvis ikke man er tilfreds med den ejendomsservice, der bliver udført. Desuden resulterer den konstante konkurrence i billig ejendomsservice af enhver art. Det er nemlig langt fra kun viceværtsservice, der bliver udbudt af sådan nogle firmaer.

Få adgang til en hel række af professionel ejendomsservice

Hvis det har interesse, bliver der nemlig udbudt en hel række af forskellige slags ejendomsservice. Det tæller for eksempel trappevask, tagrens, fliserens og sågar bare muligheden for at kunne få en handyman forbi til at kigge på lidt forskelligt. Det kan nemlig være en enormt vigtig ressource at have i et boligkompleks, hvor man aldrig rigtig ved, hvad der kan ske, eller hvem der er der til at rette op på det. Så kan det faktisk gå hen at være betryggende for boligforeningen såvel som alle beboerne, at der bliver udbudt god og billig ejendomsservice, som de ved, at de kan stole på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *