loekken-hytteby

marts 18, 2020

Guide: Skift dit YouTube-sprog til dansk

Det er som om, at Verden er blevet mindre i løbet af de sidste årtier. Vi ser alle de samme serier, holder os opdateret på den samme lille skare af nyhedssider, lytter til det samme musik – og ser de samme videoer om alt dette på én webportal: YouTube.

På mange måder er det rart, at vi kan være sammen om vores kulturforbrug og har sproget engelsk tilfælles med alle fra indere til irere. Men nogle gange vil man bare gerne mødes af et sprog, man kender, og ikke skulle oversætte sine indstillinger på YouTube for at forstå dem.

Det er der heldigvis råd for. Læs med her, hvor du får en guide til at skifte dit YouTube-sprog.

Kom godt i gang

Dit første skridt på vejen mod sprogskiftet er naturligvis at gå ind på www.YouTube.com. Hvis du ikke har ændret sprog på siden før, er den sandsynligvis på engelsk – derfor skal du finde knappen ”Sign in” i højre hjørne af din skærm og klikke på den.

Nu skal du logge ind på YouTube med din Google-konto. Har du flere konti, vælger du den, du ønsker at koble sammen med din YouTube-konto, og indtaster dens kode.

Når du er inde

Nu, hvor du er logget ind på YouTube, bevæger du dig endnu en gang over i højre hjørne af skærmen. Denne gang skal du klikke på det lille, runde brugerikon, hvor dit profilbillede er, hvis du har et. Nu folder en drop-down-menu sig ud, i hvilken du skal lede efter indstillingen ”Language”. Ud for denne står det sprog, din YouTube indtil videre er indstillet til. Tryk nu blot på dette, og så skulle en liste med andre mulige sprog – inkl. dansk – meget gerne folde sig ud. Se mere om at skifte sprog på YouTube her. Hvis intet lykkedes for dig, bør du søge hjælp fra en ven eller bekendt, men du kan helt sikkert finde løsningen ved at se videoen på YouTube.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *