loekken-hytteby

juni 4, 2021

Indret det perfekte makeup hjørne

Er du typen, som er helt vild med makeup – både fordi det ser flot ud og fordi det faktisk er hyggeligt at bruge tid på at påføre det? Der er rigtig mange, især kvinder, som bruger makeup hver dag, og derfor er der også mange, der vælger at have et lille hjørnet af værelset, hvor det kun handler om makeup – et lille makeuphjørne.

Der skal gerne være et sminkebord, man kan sidde ved med god belysning, og så er det desuden smart med noget opbevaring til alt det makeup, man har. Se mere lige her.

Et godt bord at sidde ved

Hvis man gerne vil lave et lille hjørne på værelset, hvor man kan sidde og lægge makeup, så skal man selvfølgelig have et bord, så man kan sidde godt – det kan jo godt tage lidt tid at få det påført helt perfekt.

Du kan bruge et almindeligt bord, men hvis du vil gå all in på dette projekt, kan du overveje at købe dig et fint sminkebord. Et sminkebord er nemlig lavet til dit behov, og derfor vil der også ofte være et spejl, der hører med, samt nogle indbyggede skuffer, som du kan putte makeup i.

God belysning

Selvfølgelig er selve bordet vigtigt, men du skal også gerne kunne se noget, når du påfører makeup – ellers ender du med, at du pludselig har taget for meget foundation på eller har brugt en for mørk bronzer.

Du kan vælge et af de smarte spejle, hvor der faktisk er lys i, hvilket giver virkelig godt lys og ser ret professionelt ud. Hvis du dog synes, at det er lige i overkanten, kan du også vælge at købe dig en fin gulvlampe – den vil du i hvert fald sagtens kunne få til at passe sammen med resten af din indretning. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *