loekken-hytteby

november 21, 2019

KBH er blevet til meget mere

For en uge siden var jeg en tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Her blev jeg konstant passeret af folk på billige el løbehjul og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker.Indledningsvist blev jeg en smule stram i betrækket, og ville mest af alt helst bebrejde alle dem her, der lavede “unoder” i min verden. Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var de egentlig nemme at køre på.

Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg fandt faktisk ret nemt et program på min telefon som kunne give adgang til nogle af de her el-løbehjul. Og rigtig nok man kunne anvende en rabatkode. Så derfor søgte jeg hurtig på TIER rabatkode, som var den app eller det software jeg havde installeret.

Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en rabatliste, der var der også en del andre interessante rabatkoder jeg kunne benytte. Hvis du ikke har prøvet det før – så prøv det – det var ret underholdende!

Københavns legerum

Inspireret begyndte jeg at tænke oplevelser i storbyens rum på en helt ny måde. Jeg fandt en parkeringsplads i gåafstand med en ny kampagnekode til Parkman, – den havede jeg også fundet på nettet. Derefter gik jeg videre til turens mål – nemlig en skaterpark! Hvad siger du så? Her var jeg så priviligeret at jeg kom til at prøve at være på inliners, som er en slags rulleskøjter. Men der er kun hjul på en række. Det er derfra navnet inliners kommer fra, da hjulene står “in line”. Det er faktisk ganske morsomt, og på trods af at jeg var pakket ind beskyttelsesudstyr til håndled, knæ og albue – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så lykkedes det mig faktisk at få et par skrammer.

En af grundene var, at jeg lige skulle prøve den lille rampe, og da jeg nåede til den,, så var der ikke mere mod tilbage og jeg panikkede og endte med benene i vejret og rumpen i jorden.

Efter jeg havde sundet mig lidt var der et par unge fyre der lige ville høre mig om jeg ikke kunne tænke mig at spille med i deres kamp da de ikke selv var nok til at starte en kamp. Det kan være du allerede kender spillet, som er noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og i hvert fald tror jeg at drengene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg spillede med dem. Det endte i hvert fald med at blive et ret stort nederlag til os, men det var underholdende at prøve sportsgrenen floorball.

At udnytte rummet i byen på en anden måde er nu noget jeg har sat mig for som et projekt. Derfor skal jeg nu lære og prøve følgende: At sende pile med compound bue på Amagers Action Center, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, skyde med airsoft pistoler udendørs på Skovbanen i Taastrup og så kunne jeg også godt tænke mig at slippe ud af escape rooms i DownTown.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *