loekken-hytteby

november 5, 2019

Kom de forfærdelige, grønne alger til livs på ejendommen

Hvis du har lagt mærke til, at der er kommet en grøn belægning på din ejendom, så er der højst sandsynligt tale om alger. Alger er en naturlig del af det danske økosystem, og du kan derfor ikke helgardere dig mod den grønne substans. Du kan il gengæld sørge for at holde den godt i skak ved at behandle dine algeangrebne steder jævnligt. Der skal dog lidt teknik og nogle skrappere produkter til for at få bugt med det, så det er en god idé at lade fagfolk om at udføre algerens.

Alger trives på næsten alle slags overflader

Alger er ikke giftige, men de kan være til fare eller skadelige for bygningen. Alger kommer steder, hvor der er meget fugtigt. Det kan eksempelvis være en facade, der står meget i skygge. Her trives bakterierne nemlig fortrinligt. Alger kan komme på nærmest alle slags overflader – hovedsaligt udenfor, men det kan også komme kølige, fugtige steder såsom indgangspartiet til en butik, hvor døren står meget åben.

Har du en butik, eller vil du bare gerne øge sikkerheden ved dit hjem, så bør du være ekstra kritisk over for alger på fliserne. Disse kan nemlig danne en meget glat overflade, så du eller andre kan risikere at falde, når man træder ud af døren.

Få et professionelt firma til at stå for algerens

Da der er tale om lidt stærkere kemi, når der skal fjernes alger, så er der naturligvis lovgivning på området. Hyrer du et professionelt firma, som Glad Rens, til at stå for algebehandlingen, så slipper du for at skulle sætte dig ind i alle miljøreglerne – og en eventuel bøde, hvis du Ikke følger dem korrekt. Samtidig kan du hvile trygt i, at der bliver brugt et produkt, der ikke ender ud i grundvandet og er til skade for os mennesker, eller at det ender ud i vandløbet og laver kludder i økosystemet der. Du kan lave et abonnement på algerens, hvor de valgte overflader bliver behandlet årligt. Du opnår samtidig mængderabat ved at tegne abonnement frem for at bestille hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *