loekken-hytteby

januar 27, 2014

Løkken og en verden af reoler

ReolerDer findes utrolig mange forskellige muligheder i forhold til opbevaring – der findes også mange forskellige behov. Reoler af enhver tænkelig størrelse og form kan findes på markedet – kun din fantasi sætter grænserne for hvad du kan gøre med rummene i dit hjem. Mange mennesker bruger deres hjem som arbejdsplads – de bygger simpelthen et rum om således, at det kan fungere som hjemmekontor.

Dette stiller i sig selv nogle anderledes krav i forhold til opbevaring end almindelig opbevaring af for eksempel bøger gør. I særdeleshed hvis man har små børn og deres pilfingre i hjemmet. På et kontor er det nødvendigt at have opbevaringsplads hvor vigtige papirer og andet kan opbevares på en forsvarlig måde hvor man ikke risikerer, at papirerne falder i de forkerte hænder og i den forbindelse risikerer at blive ødelagt eller overmalet med farvekridt.

Hvis dette er situationen kan man for eksempel vælge at købe en reol løsning som monteres på væggen – udenfor små børns rækkevidde. Har man valgt en sådan løsning er der også spørgsmålet om hvilket materiale man ønsker sine reoler i, samt hvilket farvevalg der passer bedst med ens ønsker. Slutteligt er det heller ikke uvæsentligt hvilken type ophæng man vælger når reolerne skal sættes op – dette afhænger naturligvis i høj grad af hvilken type væg der er i det rum hvor man planlægger at montere reolerne.

 

Reoler skal være danske

 

Et krav for mange danskere er at reolerne i deres hjem er danske. Mange har en forkærlighed for dansk design, hvilket afspejler sig når de køber reoler.

Danske Aage Bruun & Søn er en af de virksomheder som har mærket danskerens interesse for dansk reol design.

 

”Vi har oplevet at mange af vores kunder sætter stor pris på det faktum, at vi er en dansk virksomhed, som udvikler vores reoler efter danske design principper, hvor simpelhed og kvalitet er i højsædet. Det er noget der tiltaler danskerne”

 

– Udtaler Bolette Bay, fra http://www.aabs.dk/shop/frontpage.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *