loekken-hytteby

februar 12, 2014

Min mand til Lyoness Open

Min mand som formand

Min mand er formand for en golfklub i Løkken, og det har jeg det helt fint med. Hvert år tager de på tur til Lyoness Open, og der kunne jeg godt tænke mig at komme med. Jeg forstår ikke, hvorfor han aldrig inviterer mig. Jeg bruger trods alt noget af min tid på at arrangere turen med de lokale i Østrig. Min mand snakker hverken tysk eller engelsk, og jeg har derfor været hans telefondame i lang tid. Jeg booker værelserne på hotellet, jeg får billetter til Lyones Open, og jeg snakker med chaufføren. Kunne han ikke belønne mig med en tur? Læs mere om Lyoness her

 

Programmet

Min mand lægger ofte programmet for deres tur, men han spørger altid mig til råds. Han ved, at jeg har styr på sådanne ting. Jeg er glad for, at han bruger mine evner, men jeg er ikke glad for, at han altid tager derned alene. Jeg ender med at være hjemme i huset i fire dage, og imens skal han agere som den ansvarlige i Østrig uden engelsk- eller tyskkundskaber. Sommetider ringer han hjem, og beder mig oversætte, hvad receptionisten siger. Det har jeg prøvet et par gange.

 

Rettelse af programmet

Når jeg læser hans program igennem, retter jeg altid tidpunkterne. Min mand tror, at det kun kan tage ti minutter at blive indlogeret på et hotel, men jeg ved af erfaring, at det sagtens kan tage flere timer. Det er derfor altid vigtigt, at man har lagt ting ind i programmet der kan slettes eller rykkes. Jeg giver altid medlemmerne et par timer til deres indlogering, og derefter giver jeg dem tid til et slag golf. Til sidst skal de alle mødes klokken fem i receptionen, og herfra kan de drage mod Lyoness Open. Om aftenen spiser de på hotellets restaurant, og efter dette plejer min mand at ringe til mig. Det har jeg nemlig skrevet ind i hans program.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *