loekken-hytteby

december 26, 2020

Tricks til at shine hele året rundt

Er du træt af, at vinteren går din hud trist og grå? Om vinteren, hvor vi i Danmark ikke har varme og sol på samme måde som om sommeren, så kan det hele hurtigt komme til at virke lidt gråt og trist – især huden som bliver tør og bleg.

Men det skal man ikke være ked af alt for længe, for du kan hurtigt få frisket din hud op. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du bruger en god ansigtscreme om vinteren, og derudover kan du også begynde at bruge selvbruner, så du kan have den lækre sommerglød hele året rundt – og du kan sagtens få det til at se naturligt ud.

Prøv en selvbruner

Hvis du gerne vil se frisk ud hele året rundt, er det måske en selvbruner, du skal prøve. Det er måske ikke alle, som er til den slags, da det jo ikke er en naturlig tan – men faktisk er det slet ikke så skadeligt for kroppen som eksempelvis solarie.

En selvbruner fungerer mere ligesom makeup eller creme og er noget, du putter på huden, og som så også forsvinder igen i løbet af et bad eller to. Så det er ganske harmløst, og der er desuden mange flere der benytter sig af selvbruner, end man måske lige skulle tro.

Der er mange forskellige slags selvbrunere

Hvis du tænker, at selvbruner kunne være noget for dig, så gælder det først og fremmest om at finde den type af selvbruner, som giver det mest naturlige udtryk – for der er nok ikke nogen, som er interesserede i, at det skal være synligt, at man har selvbruner på.

Der findes både selvbruner som skum, creme og spray, og her vil de forskellige typer og mærker selvfølgelig give meget forskellige resultater. Så måske skal du prøve dig lidt frem og se, hvad der virker for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *