loekken-hytteby

november 20, 2020

Udforsk Karpaterne og få en oplevelse for livet

Elsker du at rejse, og elsker du at opleve en ny natur? Har du brug for at komme lidt væk fra hverdagens travle timer. Så er der hjælp at hente. Nogle gange har man bare brug for at koble af og komme lidt væk, og her kan det være, at en spændende og oplevelsesrig rejse er noget for dig!

Hvad er unikt ved Karpaterne?

Hvorfor kan det være en interessant rejse for dig at tage ud og opleve denne bjergkæde, tænker du måske? En af grundene til det kan være, fordi du har flere rejsedestinationer at kunne vælge mellem, hvis du vælger at se denne bjergkæde. Karpaterne er nemlig omkring 1.500 km lang, og den går blandt andet igennem Tjekkiet, Slovakiet, Polen og Rumænien. Så du har muligheden for at opleve denne bjergkæde fra flere forskellige lande.
Hermed sagt handler det i sidste ende om, hvilket af disse lande du helst vil rejse til.

Dog skal du også overveje, hav du helst vil opleve, når du skal se Karpaterne. Hvis du ønsker at se det højeste punkt, så er det Slovakiet, du skal besøge. Slovakiet har nemlig det højeste bjerg i Karpaterbuen, og det er hele 2.655 m. Dette sted kaldes for Gerlachovský štít.
Hvis du derimod hellere vil til Rumænien, er der også stor mulighed for at se et højt punkt der, da Rumænien har tinder, som når over 2.500 m.o.h.

Hvad der også er helt fantastisk ved Karparterne er, at der er meget skovområde her. Faktisk dækker skoven det meste af bjergkæden, hvilket er med til at danne en helt unik natur, som du ikke vil gå glip af. Grundet dette skovområde, har du også rig mulighed for at se en masse forskellige dyr som bjørne, ulve og vildsvin!
Så tag på ferie og oplev unik natur ved Karpaterne!

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *